Nå har vi bygd et hus. Et ganske corny, men uendelig sjarmerende lite hus. Huset heter RAKE og begynner nå livet som visningsrom for kunst og arkitektur, kyndig drevet av Charlotte Rostad.

 

Det ble noen hektiske dager på slutten, men vi ble ferdig. Alle sammen la ned en heftig innsats og sto på, tilogmed mamman og pappan til Trygve trådde til. Innerveggene er sparklet og sparklet og malt og malt, taket er fullført, kubbegulvet er lagt, takpappen over vinduene er beskjært, vinduene er vaska, grusen er spadd på plass innafor ramma av aluminium, gulvet er skrubba, ytterdøra er på plass. Mange små detaljer som skulle på plass – men nå er vi altså ferdig! Fredag kveld kom August og da spratt vi litt cava og tok gruppebilde foran huset. August lå foran.

 

Igår, lørdag, hadde vi åpning med brask og bram og sprudlende saker. Sola skinte og det var en særdeles hyggelig opplevelse. Etterpå kom det en buss som kjørte oss til fest. Jeg aner ikke hvor – men det var LANGT fra allfarvei. Det var knallartig, og festen bar preg av at folk var sykt glade og ganske slitne. Bussen henta oss klokka 2 og alle mann sov på hjemturen, bortsett fra Per som sto for underholdning. Marius sto og laga seg suppe da bussen kjørte, så han ble ikke med. Det gikk visst fint allikevel, han har iallefall lagt ut noen snertne bilder av RAKE på facebook. Sjekk ut på TreStykker´11-gruppa.

 

Det er deilig, rart, og litt vemodig å være ferdig. Det har vært super stemning på byggeplassen, og det er litt av en gjeng som har vært i sving. Helt herlig. Tusen takk for innsatsen: Oscar, Idunn, Jenny, Aleks, Karianne, Karin, Silje, Asbjørn, Jone, Mette, Astri, Randi, Karine, Nikolaj, Bjørn Inge, Per, Bjarte, Marius, Siri, Ona, Katrine, Martin, Inga, Erlend, Olav, Ragnhild, Tomas, Eivind, Trygve og Charlotte. Og August, selvfølgelig!