TreStykker 2013

Bygging av CNC-fres

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/1/0/trestykker.com/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Vi i komiteen jobber kontinuerlig med å få på plass alt av konstruksjon, detaljering og materialer fra prosjekteringen i påsken. For å få deler av konstruksjonen presis nok, har vi i samarbeid med BAS gått til innkjøp av en datastyrt CNC-fres.  I arbeidet med å få montert fresen vil vi gjerne ha hjelp fra nevenyttige folk i uken etter skoleavslutning på BAS 14. juni. Nærmere tidspunkter kan vi avtale alt etter hva som skulle passe best for dere som skal delta. Både deltagere på TreStykker 2013, BAS-studenter eller andre interesserte som skulle befinne seg i Bergen i starten av sommerferien, er velkomne til å delta!

Hvis du har lyst og tid, send en mail til Benjamin A. Velure på benjamin@trestykker.com, eller ring 92 40 51 52.