Skip to content

DAG 5-8

 

 

Nå er vi over halveis, og endelig har vi begynt på utkragingen på platået! Dette er en skikkelig ingeniørkaramell vi har tygget på i lengre tid. Nå er alle tegninger på nytt godkjente – etter at det ble forskyvninger under bygging som igjen har ført til mindre endringer. Per og Bent-Ståle er nå i gang med å montere utkragingsdelene de har gjort klar de siste dagene. Gulvbord er lagt på platået, i tillegg til at mye av fasaderekverket er kommet opp nå i kveld!

Det er rekkverket som stiver av mesteparten av konstruksjonen i tillegg til å bære utkragingen på enden. På venste side av platået er det montert en 10, 5 m. lang limtrebjelke som går fra fundamentspunktet i bakkant og helt frem til midten av rekkverket helt fremme. Limtrebjelken bærer mye av utkragingen, og vi synes den er råfin

Bent-Ståle, Henrik og Per har tatt på seg utfordringen med å bygge utkragingen. Her snakker vi blod, svette og tårer. Og en dose overtid. En skikkelig flink gjeng, rett og slett.

Sammenføyninger må være presise! dette er en del av utkragingen rett før montering.

Trekantlandskapet er over halveis, og rørene er ferdig! Vi håper på å være klar for å støpe gummimaterialet Playtop fra Safeplay førstkommende fredag. Vi jobber derfor på spreng for å bli klar med landskapet til den tid! I morgen blir lysarmatur festet inne i landskapet. Disse skal lyse opp tunellene om kvelden.