Skip to content

Vinkelplassen

I år har TreStykker fått muligheten til å utvikle et prosjekt i på den urbane tomten, Vinkelplassen, på Majorstua i Oslo. Plassen er en del av det store byrommet Majorstuakrysset. Krysset er lokalisert mellom Oslos lengste og største handlegate, Bogstadveien, og Majorstua T-banestasjon. I tillegg går det både trikk og buss gjennom krysset. Plassen og funkisbygget, Vinkelgården (Kirkegata 59), ble pussett opp i 2011. Resultatet har blitt kritisert for å være kaldt og uten liv. DnB er nå eneste leietaker i bygget der det tidligere lå flere fortetninger med lang historie i Vinkelgården. TreStykker har derfor blitt engasjert for å gi nytt liv til det fine byrommet midt på Majorstua.

Vi gleder oss til å ta fatt på den spennende oppgaven sammen med årets deltagere og samarbeidspartnere. Om du vil være med på årets TreStykker workshop, send en søknad til trestykker2015@trestykker.com. Husk å følg med på nettsiden og på facebook for å få med deg nyheter om årets prosjekt.

022s7ZLYvbna

012s7ZLYvbnZ

P1104794

IMG_1237

afp000563493

P1104823