Skip to content

Dag 1

I dag var første dagen av byggeperioden til Trestykker 2015. Vi startet dagen med allmøte hvor vi gikk gjennom prosjektet og HMS før vi gikk til tomta og pakket ut materialer. Alle var ivrig med å komme i gang, med høyt tempo og god stemning.

 

Vi delte oss i forskjellige grupper, der en gruppe skaffet oversikt over materialmengden, en gruppe jobbet med å kappe og spleise de lengste bjelkene, en gruppe har målt tomta og plassering av fundamentering, mens en gruppe var på AHO og kappet gjengestag til bolting av takbjelker.

 

Dagens største oppgave var å olje takbjelkene med OSMO-olje.

Det gikk unna, nesten alle takbjelkene fikk et strøk. Likevel fikk alle gruppene tid til å nyte deilig og fint vær, gode kaffe pauser og lunsj laget av matgruppa.

 

Det var mange nysgjerrige forbipasserende som stoppet ved gjerdet og lurte på hva var det vi holdt på med. Vi har også i løpet av dagen mottatt nærmere 400 kg med skruer og bolter samt mengder med mørtel, verktøy, hjelmer og ikke minst strømforsyning fra Ramirent.

 

Vi gleder oss til fortsettelsen i morgen!:-)