Skip to content

Samarbeidspartner

I TreStykker 2016 har vi fått lov til å boltre oss i Vesteråtparken i Ski sentrum. Det er et privilegium vi har fått av Ski kommune, og gleder oss til å gripe denne unike sjansen. Påskeworkhopen er allerede gjennomført, og vi har en plan for hvordan fremtiden til Vesteråtparken. Dette blir utrolig spennende, for deltakerne, for oss i styret og ikke minst for innbyggene i Ski!

Det er ikke en hemmelighet at et prosjekt som dette koster penger. Vi har allerede fått oss mange gode samarbeidspartnere og sponsorer, men søker etter flere som ønsker å bidra til dette prosjektet. Ønsker du å bidra, eller har tips til hvem vi bør kontakte, ikke nøl med å ta kontakt med oss på trestykker@trestykker2016.no.

Du kan lese mer om TreStykker med å trykke på Om TreStykker oppe i menyen.