Skip to content

Workshop Dag 1

Endelig er TreStykker 2016 i gang!

Dagens program var enkelt å greit; det skulle analyseres. Vesteråtparken skulle få gjennomgå studentenes kritiske blikk, plukket fra hverandre bit for bit og analysert ned til det minste gressstrå. Før vi gikk løs på parken fikk vi en inspirasjonsforelesning av Kåmmån om hvordan vi skulle angripe denne utfordrende parken. Vi var utrolig heldige med været, så til tross for at det er en relativt kjip park fikk vi alle et positiv opplevelse.

Etter å ha gått rundt i parken i et par timer spiste vi en bedre lunsj i storsalen i ærverdige Waldemarhøy. Lunsjen gikk rolig over til en informasjonsforedrag om Ski kommune, presentert av Cecilie Mæle som representant fra kommunen. Vi fikk også en hurtig innføring i Skis historie presentert av to fra Ski Historielag.

Etter hvert følte vi at vi hadde fått et godt inntrykk av parken, og tok turen til NMBU, nærmere bestemt Akropolis. Her ble analysene bearbeidet og lagt frem for de andre studentene. Det ble en lang dag, med mye arbeid, informasjon og inntrykk.

IMG_9417 IMG_9423IMG_9432

IMG_9442 IMG_9444 IMG_9447

IMG_9452 IMG_9456 IMG_9463 IMG_9470