Blogg, Hjem, TreStykker 2016

Workshop Dag 7

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/1/0/trestykker.com/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Siste dag av workshopen gikk utrolig fort! Vi startet med å legge frem de forskjellige forslagene, for å så velge ett av de. Tiden etter lunsj ble brukt til å rydde og finpusse på det valgte prosjektet. Vi i styret ønsker å takke alle deltakerne for en fantastisk innsats i påsken. Vi vil også takke Kåmmån og Kolab for å ha fulgt oss hele uken og gitt fantastisk veiledning. Takk til alle som kom innom for å holde foredrag, komme med tips og triks.

Det er fremdeles mye jobb som gjenstår før prosjektet er klart til bygging i sommer. Vi holder valget tett til brystet en liten stund til, så du får følge med og vente i spenning for å se hva som kommer i Vesteråtparken om noen måneder!

Takk for nå, og god påske!

IMG_9637_1IMG_9641_1 IMG_9638_1