Blogg, Hjem, TreStykker 2016

Dag 3

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/1/0/trestykker.com/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

I dag har vi flyttet base til det gamle herskapshuset, Waldemarhøy, noen deltakere bestemte seg til og med for å flytte inn. Her skal vi være resten av byggeperioden, og ser fram til det. På byggeplassen begynner plankene å falle på plass og ting går litt fortere enn det gjorde i starten. I tillegg har vi fått et nytt telt og ny sag, så nå går maling og vinkelkutting som i en drøm.

IMG_1566Waldemarhøy

IMG_1572Nytt telt og blid «puss og mal»-gjeng

IMG_1569Styret er fornøyd med produksjonen, men overvåker med haukeblikk