TreStykker 2016

Dag 11

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/1/0/trestykker.com/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Når deltakerne våre først er i sving, er det mye som skjer i løpet av en arbeidsdag. De siste terrassebordene er snart på plass, og rammene til blomsterkassene er endelig begynt å fylles med jord, klare til planting. I tillegg har et stort antall gressmatter blitt rullet ut, for å sette nye røtter her i  Vesteråtparken. Sammen med flinke gjestearbeidere har det også blitt lagt grus, og man kan virkelig se hvordan området sakte men sikkert forvandles fra byggeplass til park igjen.

IMG_200114 paller med gress ble idag levert til Vesteråtparken

IMG_1955 Gode hjelpere er bra å ha!

IMG_1998IMG_1979IMG_2009Presisjonen er høy når terrassebordene skal festes