Skip to content

Dag 13

Skyggene fra konstruksjonen vår løper over det nylagte gresset, mens vannsprederen får hvert enkelt gresstrå til å glitre i sola. Folk har fordelt seg og det jobbes på hele byggeplassen. Noen bærer jord, noen legger gress og noen tenker hardt på hvordan de siste detaljene skal bli løst. Dagene går fort, og nå har vi bare tre dager igjen! Vi har begynt å ta pausene våre ved de ferdige trekantene, og har funnet ut at de er skikkelig gode å sitte på. Det er godt å se tilbake på det vi har gjort når vi fremdeles har en del igjen.

DSC07880

Fra inngangen mot konstruksjonen og Hagabua. Karen er på vei for å hente enda et lass med jord.

DSC07884

DSC07906

Treverket på blomsterbedene skal pusses og males på alle sider. Det er en stor jobb, men vi er sikre på at resultatet blir kjempebra!

DSC07910