Skip to content

Dag 9

  • Den lette Trekant-konstruksjonen har vi begynt å montere til stolpespydene som vi har fått hamret ned i bakken med våre tunge slegger. Vi vatrer trekanter og måler stolper, så vi får festet trekantene rett og presist i de ulike høydene.

 

IMG_1812

IMG_1799

 

IMG_1830

IMG_1831

 

 

 

  • Vår kjære flotte Hagabu har får sitt etterlengtede strøk med maling. Vi gir den tilbake sin sennepsgule glød. Kanskje den nå kan bli tatt i bruk igjen og få selge tobakk, frukt og sjokolade, slik den en gang gjorde?

 

IMG_1805 IMG_1810

 

  • Kledningen til konstruksjonen som vi har malt med Osmo, har vi startet å feste med høy presisjon til konstruksjonen. Med målebånd skruer, linjaler og drill tar det form.

 

IMG_1828 IMG_1817

 

  • I pausene dytter vi i oss sjokoladekake med nonstop, som matgruppa så flott har stelt istand.

IMG_1821

IMG_1827