Skip to content

Uten mat og drikke, duger TreStykker ikke

Foruten byggegruppene er det en annen viktig gruppe som jobber i kulissene. De sørger for at alle får påfyll av energi og en hyggelig pause. Mat- og snackspausene er en viktig del av dagen. Utover byggeperioden er de etablert til faste tider. Da får vi en ekstra motivasjon til å gi gass helt frem til neste pause. Slik ser matdagen ut:

Kl. 09:00
Vi møtes til kaffe og morgenmøte før vi tar fatt på dagen.

Kl. 11:00

IMG_1837

Første snacks er på plass. En liten pause, med kaffe, frukt, grønnsaker og gjerne litt dipp. Da klarer vi oss frem til lunsj.

Kl. 13:00

IMG_2064

Vi samles til stor lunsj på Waldemarhøy. Rundstykker og pålegg, restemat og kaffe. En hel time spiser vi og slapper av og gjør oss klare til å bygge frem til middag. Vi får tid til å skravle og bli kjent med hverandre, lese i solen eller bare ta en lur.

Kl. 16:00

IMG_1826

Tid for snacks nummer to. Dette er et kritisk tidspunkt; mange er blitt litt sultne, og hvis vi støter på noen vanskelige oppgaver, er det godt med en pause og litt påfyll av mat ved denne tiden. Utover byggeperioden har denne snacksen blitt til en liten overraskelse, og det legges stort press på matgruppa. Hva får vi i dag?

Kl. 19:00

IMG_2069

Middag! Etter en lang dag med bygging er det spesielt godt med en god middag. Matgruppa gjør så godt de kan, og til nå har vi kun hatt veldig god mat. Litt mat og drikke letter humøret, samtidig som det hyggelig å avslutte dagen sammen.

TreStykker er like lærerikt som det er hyggelig. Vi bygger sammen, prater sammen og spiser sammen.