Skip to content

DAG 9!

Dagens skribenter: Øvregatenkollektivet

Gjengen som ikke hadde noen å crashe hos i Bergen og ble stuet sammen på loftet i øvregaten. Gjengen som spiller boms og president hver dag mens de venter på at lasagnen skal vi ferdig, og løper til bybanen hver morgen for å være de eneste som alltid kommer presis til bygging. For oss er trestykker en feriekoloni og vi kunne ikke hatt det mer trivelig!

Men nok om oss, la oss sette over til fremgang fra Team Dream Team:
Hvor mange arkitekter trengs for å feste en spilevegg? Du ville blitt overrasket. Den siste spileveggen kom nå i hvert fall på plass, og kahytten nærmer seg ferdig!
I dag har også store deler av kledningen til ytterkanten av sirkelen blitt laget og fraktet, og vi har startet montering. Dette med stor hjelp av Henrik fra BAS, tusen hjertelig takk<3

Resten av gjengen er satt på prosjektet å få sirkelen til å flyte. Med andre ord: vi sager isopor. En oppgave som både gir snøblindhet og midlertidig døvhet. La oss bare quote Solrun her: ”Det er lyden sin det.”

Det er med blandede følelser det nå går opp for oss at vi nærmer oss slutten på denne vakre visa. Vår største fan, mann med båt i havnen, stavkirkegjenger, sykkelentusiast og motivator spør hver eneste dag om når vi skal sette den på vannet. Vi skjønner det, vi gleder oss vi også. Nå må vi bare bli enige om hva den skal hete.

Vi velger selvsagt å avslutte med et dikt.

vannpeil vannspeil

på veggen der

Hvem er vakrest

i storelungern her?


The grid, såklart.

Takk for oss, nå det er lasagnetid!

     

     

#stiftemedstil #stiftemaskin #stifte #stiffy #stiffleggeddeadlifts #gran

A post shared by TreStykker (@trestykker) on

Tester ut #kledning #gran #stiftemaskin

A post shared by TreStykker (@trestykker) on