Skip to content

DAG 4 – Videre prosjektering

På dag 4 av påskeworkshopen fortsatte gruppene å jobbe videre med utvalgte prosjekt fra forrige fase, trekant, skinne, ramme og skive. Senere på dagen hadde vi en peer-review hvor vi ga hverandre tilbakemeldinger. To og to grupper ble satt sammen for å diskutere ulike aspekter ved konseptet, og plansjene ble tapetsert med post-it-lapper med kommentarer. Her fikk vi diskutert hver prosjekt grundig, og andre grupper fikk komme med sine innspill og ideer til de andre prosjektene. Vi mikset så gruppene på nytt for ferdigstillelse av prosjektene og utvelgelse som skjer på torsdag. Noen deltagere valgte å bytte for å jobbe med et nytt prosjekt, mens andre heller ville fordype seg mer i forrige.

Matbudsjettet er enda ikke sprengt, og vi tok oss råd til litt kakekos på kvelden. Senere på kvelden dro noen av oss på kveldstur til tomten for å oppleve den på nattestid.