Skip to content

Kick off på påskeworkshopen

 Endelig er påska her, og prosjekteringsworkshopen er i gang!

Fredag 23. mars samlet 24 arkitektstudenter fra Arkitekthøgskolen i Oslo, Bergen Arkitektskole, landskapsarkitektur fra NMBU og arkitektur fra NTNU seg på BROR bar & burger for en felles middag for å bli kjent over Trondheims beste burgere.

Etter middagen gikk vi ned til tomten vår som ligger på Vestre Kanalkai. Her fikk vi se hvor utilgjengelig tomten oppleves for folk som ikke kjenner den, som er et av problemene vi skal forsøke å løse i løpet av workshopen. Vestre Kanalkai er regulert som friområde og park, og ligger sørvendt mot kanalen og midt i aksen mellom Nidarosdomen og Munkholmen.

Videre gikk turen til RAKE visningsrom på Brattøra som var ble bygget som et TreStykker-prosjekt i 2011. Her var det utstillingsåpning av Imperceptible Affairs av Jakob Kudsk Steensen som en del av Meta.Morf 2018. Vi fikk hilst på vår veileder Trygve Ohren fra Nøysom arkitekter som driver visningsrommet, og tatt en nærmere titt på visningsrommet.