Skip to content

Dag 2

Dagen i dag startet med et samlet møte for å oppdatere hverandre. Deretter gikk noen ut på byggeplassen for å fortsette på gårsdagens arbeid, mens andre satt seg ned for å tegne ut noen flere detaljer.

Grønne, røde og blåe hjelmer har vandret rundt på tomten i dag, og dagens HMS-ansvarlig melder null skader. I tillegg til hjelmene har regntøy, ullundertøy og vernesko vært dagens outfit. Vi ser derfor frem til en litt mer solfylt dag i morgen, så vi kan ta våre nye og flotte t-skjorter i bruk! Men litt regn og vind stopper ikke oss, vi har skrudd og saget i en fei og vi kan nå se en antydning av volumene til de ulike elementene. Dette blir spennende!

Veidekke står for sikkerhetsutsyr og HMS-kursing av studentene.

Litt tegning underveis må til, her av sittegruppen.

Trappen på Fosenkaia/»Hønsestigen» og den blide gjengen som bygger den.

 

Fundamentet til sitteplassen vatres

 

Konstruksjonen bygges i materialer fra Moelven.

Skjelettet til utstiktspunktet er på vei opp

Utsikten mens vi jobber er ikke så verst!