TreStykker2018

Dag 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/1/0/trestykker.com/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

I dag skinner sola i Trondheim og alle setter pris på det!

Workshopen er godt i gang, og bruk av materiale går fort. Noe feilberegning ble det på materialer og skruer, så vi ble nødt til å handle inn mer.

Alle er godt i gang med konstruksjonene, og flere grupper har hatt tegnemøter for å utforme detaljer. Nå er det også mulig å skimte konstruksjonen fra Ravnkloa. Ellers ble det servert vafler til snacks, noe som ble tatt godt imot. Lokalbefolkningen er også interessert, med flere skuelystne og nysgjerrige forbipasserende.

Sittekroken testes ut

«Hønsestigen» får rekkverk

Det måles og vatres

HMS i fokus: arbeidshanske kan også beskytte mot grøtsprut!