Skip to content

Dag 5

Trondheim er seg selv lik, og været har skiftet om fra strålende sol i går til pøsregn i dag. Men vi lar ikke det stoppe oss, og byggingen fortsetter.

I går ble det handlet mer materialer slik at de siste delene av konstruksjonene kan ferdigstilles. Flere av elementene begynner å få på kledningen, og vi satte av litt tid til å samkjøre oss mellom gruppene.

God mat og drikke er viktig for å holde motivasjonen oppe, og derfor har vi hver dag en ny matgruppe som tilbereder lunsj, snacks og middag til hele gruppen. Til tross for litt regn og kraftig vind holdt vi stand på byggeplassen fra 9.30 til 18.00, mye takket være dagens matgruppe som disket opp med nydelige rislapper og kakao mellom de faste måltidene. Det er ingen fare for at vi skal gå sultne resten av workshopen!