Skip to content

Dag 6

Hallo bloggen!

Dagene flyr forbi, og vipps så var det fredag. Vi har kommet til workshopens 6.dag, og ting begynner virkelig å ta form! Piren er allerede i gang med kledning, og på de andre elementene er det ikke mye konstruksjon som gjenstår. Den såkalte hønsetrappen har nå fått rekkverk, slik ble også arbeidet i den bratte skråningen litt enklere!

På tross av et godt lag med skyer hele dagen, har det stort sett vært opphold og en overlevbar temperatur. Vi får krysse fingrene for at regnet var begrenset til gårsdagen, og vi ser fram til solfylte dager den kommende uken.

Mange hyggelige mennesker som passerer tomten stopper opp og lurer på hva vi driver med og hva det skal bli. Mange er veldig positive, og de som jobbet på hønsetrappen ble i dag takket av en forbipasserende mann for at det blir bygget en trapp akkurat der. Slike ting varmer, og gjør arbeidet litt ekstra gøy!

I dag som alle andre dager har det blitt servert nydelig lunsj, fortryllende snacks og selvsagt en overdådig middag. I dag var det – ikke overraskende – taco som sto på menyen. Lenge leve fredagstaco. Noen spiste to, andre spiste trestykker.