Blogg, TreStykker2018

Dag 7

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/1/0/trestykker.com/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Hei bloggen!

Endelig er solen tilbake, og arbeidsmoralen er igjen på topp! I morgen har vi fri, noe slitne kropper kommer til å sette pris på. Konstruksjonene går sin skjeve gang, og flere prosjekt begynner å nærme seg/er allerede i kledningsfasen.

Derfor har vi hatt en fargediskusjon for å finne et felles uttrykk, men samtidig ivareta de ulike prosjektenes individualitet. Debatten går mellom å olje konstruksjonene eller å la furuen gråne naturlig. Uansett hva valget faller på skal deler av konstruksjonene fargesettes. Fargene skal fremheve viktige aspekt ved de ulike prosjektene. Det blir spennende å se hvordan uttrykket blir til slutt!