TreStykker2018

Dag 10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/1/0/trestykker.com/httpd.www/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Langs vestre kanal kai er det ikke bare TreStykker-prosjektet som begynner å ta form. En autonom båt utvikles av studenter fra NTNU. Den skal være selvkjørende og en gang i fremtiden bringe innbyggerne i Trondheim over kanalen. Fra by til havn. En gang også folk og fe fra sentrum ut til tomta vi bygger på. I dag var vi en gjeng som fikk en prøvetur med båten.

Byggingen vår går heldigvis fortere enn utviklingen av fremtidens kjøretøy. Utkikkspunktet er 80% ferdig, hønsetrappa kan begynne å kles inn, sitteplassen klar for avgang og sist men ikke minst er konstruksjonen til tribune/trapp ferdig.

Vi koser oss, er solbrente og spiser godt! I morgen nærmer det seg grand finale! På lørdag blir det åpning og feiring av prosjekt, og alle er velkommen!