Skip to content

Dag 13

Åpningsdagen!

Endelig var den store dagen kommet, og vi troppet opp på byggeplassen for å få ferdig den siste finishen. Trappens siste vegger ble kledd, overflater ble oljet og plassen ble ryddet for avkapp, spiker og verktøy.

Parallellt med workshopen har vi kommet i kontakt med Quentin Desveaux som er utvekslingsstudent fra Frankrike. Han har begynt å utsmykke tunnelen fra Brattøra til Fosenkaia med veggmalerier som skal gjøre tunnelen triveligere, og har per i dag fullført noen av de mange veggene. Han skal etter planen bli ferdig i løpet av juli, og vi håper mange tar turen for å ta en titt på maleriene!

Vi nådde målet om å bli ferdig til 16.00 med 1/2 time overtid, og alle var på plass kl. 18 for en uformell og solfylt vernissasje. Vi ble positivt overrasket over antallet oppmøtte, og det ble en trivelig åpning av prosjektet med (alkoholfrie) bobler i glasset og forfriskninger med fantastisk utsikt mot kanalen og Ravnkloa.

Etter åpningsfesten rundet vi av workshopen med en felles sushimiddag og festligheter. Det har vært en lang byggeperiode, men vi er veldig stolte og fornøyde med resultatet. Det har vært lange dager med vind, regn og strålende sol, mange diskusjoner, uforutsette situasjoner men samtidig mye læring, god mat og mye gøy! Vi sender nå stafettpinnen videre til høsten, og takker for oss for denne gang!

Tusen takk til alle deltakere for en fantastisk innsats, og tusen takk til alle våre sponsorer og støttespillere. TreStykker hadde ikke vært mulig uten dere!