Skip to content

Byggingen er i gang!

Nå har tredje arbeidsdag passert, og vi er godt i gang!

 

Tverrbjelkene i heltre kjerneved fra Sjøvoll gardsag monteres! de totalt 35 arkitektstudentene er delt inn i tre hovedgrupper; platå, landskap og kravlerør. Deltagerne roterer på de tre ulike postene gjennom workshopen. Hittil har vi fulgt fremdriftsplanen, og vi er kjempe fornøyd! Studentene er råflinke, og effektiviteten øker for hver dag som går.
Vi får verdifull veiledning fra arkitekt Espen Folgerø fra Opa Form arkitekter. 

 

Fleksibel stillasløsning fra Ramirent gjør jobben lettere.
Landskapsgruppen bygger trekantlandskap i vannfaste forskalingsplater. Om ca. 9 dager skal gummimaterialet Playtop fra Safeplay og Tommys hage og anlegg støpes. Vi gleder oss skikkelig!

 

Landskapsgruppen bygger trekantlandskap av 18 mm. vannfaste og filmbelagte forskalingsplater. Disse skal senere dekkes med gummimateriale Playtop som leveres av Safeplay Haugesund og Tommy Hage og Anlegg i Bergen. Dette gleder vi oss veldig til!


Celco danmark har levert kvalitetsverktøy til oss!

Det første kravlerøret er snart ferdig!

Kravlerørene er laget i granbord fra Sjøvoll gardsag

Kravlerør!