Skip to content

Endelig støping av playtop!

Platået er så og si ferdig nå! Rekkverket ligger i totalt fire lag med kryss. Dette er rent funksjonelt for å stive av platået med utkragingen. Lysdesigneren vår, Roar Sande, har valgt å ha lys inne i rekkverket. Dette tror vi blir veldig fint! Nå kan mørketiden bare komme.

 I går, fredag, startet vi å støpe gummiunderlag. Dette er en grisete men artig prosess. Vi har fått med oss Frode fra Safeplay i Haugesund som har instruert og lært bort metodikk for å legge jevnt og presist. Vi har valgt å bruke Playtop ‘Nike blend’ – en gummiblanding som består av gamle Nikesko og gummidekk. Fargen er i all hovedsak sort,  med mindre pigmenter av rødt, blått og hvitt. Det er første gang Safeplay legger gummi på en slik konstruksjon vi har bygget. Og frode var nok like spent som oss i trestykkergjengen på resultatet.

 

Det meste av Playtopen er nå støpt, og ser kjempe bra ut. I dag og i morgen skal vi fortsette med litt mer støping så lenge regnet holder seg vekke – noe som i seg selv er en utfordring her i Bergen. Det er to arbeidsdager igjen før det blir offentlig åpning på mandag 5. august kl 14.00.