Skip to content

Dag 1

TreStykker2014 er nå i gang for fullt på Brekstad. Ørlandet fryder seg og det gjør vi og. Byparken hadde allerede begynt å ta form før vi kom, gjennom noen dugnadsdager har kledningen på eksisterende skur blitt revet og asfalten blitt skåret opp.

Første offesielle byggedag startet med alt som bare må bli gjort før noe som helst kan gjøres. Det betyr at vi i dag har kostet støv av skuret, dratt spiker ut av planker, og av og til gitt opp og hamret dem inn, hugget ned trær, revet panel og gravd grøft. Alle oppgaver ble tatt høyst seriøst og grøften ble dypere og bredere enn nødvendig for en stakkars strømledning. Flere har i kampen mot steinene fått sjekket sine ferdigheter som nybrottsmenn og løftet steiner store som fjell. Noen er allerede lei av spiker og kanskje noe betenkte på hvorfor vi absolutt skal gjenbruke materialer. Andre har mer støv både inni og utenpå kroppen enn før de kom.

Konklusjonen er likevel at første dag gikk etter planen. Vi jobbet etter planen, spiste etter planen, tok noe lengre pauser enn det var i planen, men ble stort sett ferdige med dagens gjøremål. Noe som ble feiret med taco. Brekstads befolkning stilte som interessert publikum og vi håper vi kan underholde dem enda mer i dagene som kommer. Om to uker blir det fest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det graves!

bilde 1

Sponsorer

bilde 2