Skip to content

Byggestart!

IMG_1268

Da er vi igang igjen!

Etter en vellykket prosjekteringsuke i påsken så var det fortsatt mange spørsmål som måtte løses. Alle var enige om en hovedidé, men hvordan skulle dette egentlig bygges? Er det i det hele tatt mulig? Siden den gang har styret sittet med hodene bløt og grublet, tegnet, tenkt, og tegnet mer. Ryktene sier at de ikke har sovet på to uker. Derfor var det stor spenning og høye forventninger når alle igjen møttes i Ski fredag 24. juli. Alle gledet seg til bygging, men det alle lurte på var: «Hva er det egentlig vi skal bygge?». Det var da en stor lettelse når alle fikk se de ferdige tegningene og var enige om at dette blir noen veldig bra uker med bygging! 🙂

IMG_1269

Så da skulle det bare være å sette igang! Gode og grundige fremdriftsplaner var blitt lagt for at dette skulle gå så knirkefritt som mulig. Like vell så må man regne med at det oppstår visse problemer når 23 arkitektstudenter skal prøve på noe de egentlig ikke kan! Men med kloke hoder og hardt arbeid så er alt mulig, så på byggeplassen er optimismen høy, stemningen god og alle er enige om at solfaktor 30 må til når gradstokken nesten viser det samme. Det er deilig å bygge!

IMG_1278