Skip to content

Dag 5

Dagens skribent:
Julie Grindborg

I dag startet dagen med knallsol. Jeg rullet inn på plassen med sykkelkurven full av frukt, litt ekstra vitaminer til de flinke arbeiderne. Reindyrka har vært rause og sponset oss med appelsiner, plommer, epler og annet økologisk godt. Blodsukkeret og energinivået har vært på topp hele dagen!

Det var morsomt å se prosjektet vårt omtalt i BA i dag, det er kjekt at folk får vite om hva vi holder på med, da kommer det forhåpentligvis flere folk på åpningen.
En journalist fra BT var også innom i dag.

Jeg er på gruppen som snekrer hoveddelen av bryggen, den flytende sirkelen. Vi jobbet videre med spikerslagene i ytterkant av sirkelen og er snart klare for å legge den buede kledningen på yttersiden av tre-øya vår. Spikerslagene trenger frustrerende mange skråskjærte vinkler, vi kommer til å bli noen kløppere med håndsager.

Hvordan kledningen skal bues, har vi til gode å finne ut av. Men nærheten til vann er jo en fordel, for å kunne myke opp treverket. Vann er det jo for så vidt i overkant mye av, ettersom slusene over oss stadig åpner seg, men ofte har det ikke vart lenger enn en kaffepause, bortsett fra på morgenen i går. Det var da værgudene tvang enkelte til kreativ bruk av søppelsekker, de som ikke hadde ordentlige regnklær.

Konstruksjonen begynner å ta form, og landgangene er snart ferdige. Materialene begynner dessverre å ta slutt, men kanskje artikkelen i BA kan nå ut til flere sponsorer.

Etter en hel uke med 9 timers-dager er vi klare for en fridag på søndag, som mange kommer til å tilbringe på sofaen med cola og chips, ettersom lørdagkvelden kommer til å bli fuktig, som seg hør og bør. Litt tid for å ha det gøy sammen er også viktig for å lette litt på trykket.

Vin gleder jeg meg også til, den smaker alltid ekstra godt etter hardt arbeid 😉

 

DIKT

Sagmugg overalt
Det kryper inn under t skjorta
Ned i sokkene
Inn i skjorteermene
Drysser ned fra håret

Sagmuggkaffe
Sagmuggnese
Sagmuggkløe

Eller kanskje jeg er solbrent

     

     


Spilevegg nr 2 er på vei, den tar form av en halvsirkel! #architecture #arkitektur #architecturestudent

A post shared by TreStykker (@trestykker) on

En veldig fornøyd @brilleslangen

A post shared by TreStykker (@trestykker) on