Skip to content

Dag 6

Dagens skribent: Solrun Skiple Fjær og anonym venn

 

Idag skal vi bli kadankas, sier anonym venn.

Ja, sier Solrun.

Tenk det, at selv med oppholdsvær, sunn frisk luft, heilsam jobbing og godt selskap. Vil vi fortsatt flykte til rusen. Men det er jo fordi vi skal feire! Feire oppholdvær, sunn frisk luft, heilsam jobbing og godt selskap.

Det er stille før stormen på Neptun motorbåtforening idag. Alle begynner å bli litt slitne. Folk har blitt godt kjent, både med materiale, verktøy, og hverandre. Ikveld skal vi bli enda bedre kjent, neida. hehehe

Men nok om hvor mye vi gleder oss til kalas hos Kjersti ikveld. La oss se på framgangen.

Igår kom Team Jay-Z endelig igang med del 2 av veggen sin. Den såkalte ellipseveggen gikk på en smell når vi glemte oss helt og lagde en halvsirkel istendenfor en ellipse. Det var flaut, vi hadde alle glemt matematikk fra barneskolen, og trodde at om du satt sammen mange stokker med samme skeive vinkel ville det liksom ikke bli en sirkel. Det er idiotisk. Heldigvis stoppet vi i tide, og når er vi på rett spor igjen 🙂

Team Beam og Team Gypsy fortsetter sin stødige framgang. Apropos gang, så er mesteparten av landgangen ferdig 😀

Ellers driver vi å mangler ting.

Her er et dikt:

Regn regn

er så teit

hvorfor

regner det

ikke penger?

Plis plis pils

spons oss:

 

(hint til Hansa, hvis dere ikke sponser oss, kaller vi konstruksjonen vår for Nøgne Ø)