Skip to content

Vi søker deltakere!

Endelig er det Trondheims tur å arrangere TreStykker, og vi søker nå etter deltakere til årets workshop! Vi skal samarbeide tett med Blå Tråd fra Trondheim kommune om å utforske et byrom i Midtbyen i Trondheim gjennom en konstruksjon i tre. Årets workshop er delt opp i en prosjekteringsfase som foregår i påskeferien, og en byggeperiode i slutten av juni og begynnelsen av juli i Trondheim.

Vi søker engasjerte arkitektstudenter fra Oslo, Ås, Bergen og Trondheim som vil bidra til å gjøre årets TreStykker sosialt, lærerikt og inspirerende. Som deltaker får du mulighet til å følge et prosjekt fra idé til ferdigstilling, tilegne deg byggepraksis, teori i planlegging og erfaring i tverrfaglig samarbeid. Det er også en unik mulighet for arkitekt- og landskapsarkitektstudenter til å både styrke og stifte bekjentskaper på tvers av skolene.

Idéworkshopen foregår i påskeferien fra 23.-30.mars, og byggeworkshopen foregår i sommerferien fra 23.juni – 8.juli.

For å delta må du:

  • Sende et motivasjonsbrev med navn, alder, klassetrinn og skole. Skriv gjerne om du har noe relevant erfaring.
  • Kunne binde deg til de gjeldende datoene for både idéworkshopen og byggeworkshopen.

Søknadsfrist: 11.februar

For deltakere som ikke bor i Trondheim vil vi sørge for å finne overnatting dersom man ikke har noen å overnatte hos. For å kunne få en oversikt over hvor mange dette gjelder, ønsker vi at søkere fra de andre byene inkluderer dette i søknaden.

Vi i ledergruppa gleder oss til å motta din søknad!