Skip to content

Byggeworkshopen er i gang!

Vi er tilbake i TRONDHEIM! Denne gang befinner vi oss ikke i de lange korridorer på NTNU, men derimot på vindfulle Vestre Kanalkai. Vi er her samlet for å bli kjent med arkitektstudenter fra hele landet, utvikle byggeferdigheter og sist men ikke minst skape et rom hvor alle kan møtes og nyte den ferske sjøluften og utsikten mot Midtbyen.

Vi startet dagen svært tidlig med varm kaffi, frukt og grønt. Etterfulgt av HMS-kurs og introduksjon til prosjektet med årets ledergruppe. I dag har vi begynt å bygge fundamenetet. Vi jobbet fra 9.00 om morgenen til kl 18,00. Middag ble servert og på menyen stod det tomatsuppe med makaroni og egg. Ternigkast 5!

I morgen står en lang og regnfull dag foran oss, men vi ser solfulle dager nærme seg. Vi skal bygge, bade, grille og bade enda mer! Er du i Trondheim ta turen innom! Se på hva vi bygger og ta en fruktbitpause med oss!