Skip to content

Dag 9

Dagen startet med en heftig diskusjon om fargevalg og hvordan vi skulle behandle kledningen. Etter mye om og men ble det besluttet å la store deler av kledningen stå ubehandlet og heller la enkelte deler oljes med farget olje, dette for å oppnå kontrast og spenning. Det ubehandlede treet vil da forandre seg og gråne over tid, slik at uttrykket vil endre seg i løpet av treets levetid. Videre diskuterte vi de spesifikke fargekombinasjonene på tomta.

I dag har også hatt fotograf på besøk som filmet for Moelven. Enkelte av oss har dermed blitt superstjerner for en dag. Vi er spente på resultatet! Ellers har vi fortsatt arbeidet med kledning og nærmer oss snart ferdig med både utkikkspunktet og sittegruppa. Noe mer gjenstår i begge trappene, men vi ser en fremgang. Vi har begynt å planlegge vernissasje, som blir førstkommende lørdag klokka 18:00 på Vestre Kanalkai. Dette ser vi fram til! Kom gjerne innom for å ta del i åpningen.